Het Kindhuis: coaching & therapie voor je kind en advies voor jou als ouder

Tarieven

Bij het Kindhuis hanteren we de volgende tarieven:

  • Intakegesprek, kindsessie, oudergesprek, ouder advies, gesprek met derden of schoolbezoek  € 75,- per uur (incl. BTW).
  • Telefonisch of e-mailconsult met ouders/school: € 37,50- per 30 minuten (incl. BTW).
  • Een RBCZ startpakket bestaat uit 1 intake-gesprek met de ouders, 5 sessies met het kind en 1 evaluatiegesprek met de ouders en kost € 525,-

 

Vergoedingen

Kindertherapeut Prem Kroon is aangesloten bij beroepsvereniging het NVPA en ingeschreven bij het RBCZ,  Register van Beroepsbeoefenaren in de Complementaire Zorg. Tevens is zij in het bezit van het Europees Certificaat Psychotherapie (ECP). De meeste zorgverzekeraars vergoeden integratieve kindertherapie gedeeltelijk, meestal via de aanvullende verzekering onder de noemer “complementaire geneeswijzen” of “alternatieve psychologische zorg”.

Inmiddels is duidelijk geworden dat drie van de vier grote verzekeraars, nl. Achmea, VGZ en Menzis kindertherapie óók in  2016 blijven vergoeden vanuit de aanvullende verzekering.

Nadere gegevens: AGB-code: 94-008514, Licentienr. RBCZ: 204264R, ECP registratienummer: ECP-NL-629

Mocht jouw zorgverzekeraar de kosten niet vergoeden dan kun je coulance aanvragen bij je zorgverzekeraar. Wij hebben daarvoor een formulier beschikbaar. Je kunt ook de therapie of coaching aanvoeren als bijzondere ziektekosten bij de jaarlijkse belastingaangifte.

Afzeggen en betalen

Wanneer een sessie niet door kan gaan, dient deze minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Als dit niet gebeurt, wordt de sessie volledig in rekening gebracht. Je ontvangt een factuur aan het einde van de maand, of bij een oudergesprek.  De algemene voorwaarden en de beroepscode zijn van toepassing.

Heb je nog vragen ?

Bel Prem: 06 14582364